POSLEDNÍ ROZLOUČENÍ

POSLEDNÍ ROZLOUČENÍ

Nesnáším dlouhý loučení. Každé slovo zabolí.

Všechno se zdá teď mnohem snažší.

Jen poslední polibek, krátký pohled do očí a pak usínám ti v náručí.

Slyším tvůj tichý pláč. Prosíš abych tu zůstala dál.

Tlukot srdce ustává. Slza za slzou pomalu kape na tvou dlaň.

Přemýšlíš, co zaplatíš za život můj.

Nemusíš se bát. Jednou sejdeme se zase, v jiném prostoru a čase.

Nezapomeň na mne...MILUJI TĚ
Autor anděl s černou duší, 28.08.2008
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí