Zkouškové období

Zkouškové období

Anotace: Zkouškové období

Radost, stres, pláč,
to je jen pár hesel.
Je to urputný match,
Tohle zkouškové období,
Tak neser!

Štve mě to.
Nebaví mě to.
Nudí mě to.
Deptá mě to.

Ne že bych se neučil,
To zas já jo.
Ale nejraději bych s tím skončil.
To fakt jo.

Ničí mě to.
Sere mě to.
Vadí mi to.
Smrdí mi to.

Je to na palici,
Zjišťovat co vše nevím.
Začínám trpět demencí,
Až z toho nevidím.

Celý život se učit budu,
V práci, ve své domácnosti.
Snad nepoznám bídu,
A nebudu žít jak bezdomovci.

Naštěstí poslední školný rok,
Kdyby byl další, byl by to šok.
V životě však budu držet krok.
Abych nebydlel v nějakých stok
Autor James Tony, 28.08.2008
Přečteno 289x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí