PROČ

PROČ

Anotace: depka

Sbírka: mamině

Proč se mi nic nedaří,
proč se hned všechno pokazí?
Proč ostatní mají všechno a já nic,
proč bolestné je to čím dál víc?
Cítim se chvilku štastně,
ale vzápětí udělám neco špatně.
proč máme v životě překážky,
proč se píší nad písmeny háčky..?¨
Na světě zda se mi všechno těžké
málo z toho je tady pěkné.
Proč musíme mít starosti
proč sme z masa a kostí..
Je mi teť moc smutno
nemám komu to říct
sem tu sama a jetu pusto
chci se někam zavřít a především se schovat,
proč musíme se slušně chovat?
Proč musime školy studovat?
Proč není nic jak chcem?
Proč není štěstí za kopcem???
Autor ňojik, 28.08.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš proč se píšou nad písmenky háčky? Abys mohla být ňojík. Jinak přeju, aby depka odezněla a ty jsi složila něco veselejšího.

29.08.2008 11:38:00 | danaska

se v tom moc potácíš

28.08.2008 22:15:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí