Hledám si cestičku...

Hledám si cestičku...

Anotace: Někdy dost svízelně..

V trnitém houští,
hledám si cestičku,
přes srázy, útesy,
se slzou na líčku,
vidím, jak mosty se hroutí,
a lidé skoupí,
pro svoje móresy,
do kapsy lžou si…

Svět náš sám,
lžím a klamům
nastavuje pokřivené zrcadlo,
teď nosí se, lhát davům,
jevištní propadlo
se stalo všeobecnou věcí,
na piedestal zájmů,
pozvednout obyčejné kecy!
Autor Krtica, 22.08.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cestičku hledáme
uprostřed svízele,
někdy si popláčem,
někdy jdem vesele,

někdy se nalepí
ta svízel na trička,
však není bodlákem,
zdravá je dušička :o))

26.08.2005 20:42:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí