Smysl?

Smysl?

Anotace: ........

V podvečerním šeru,
na prahu mladé noci,

v pařátech zlé moci
bez pomoci,

nehybně sedím,
ustrašeně na nebe hledím,

stydím se, červenám,
odpovědi nehledám,

nad otázkou otazník,
nad životem vykřičník,

začít jinak,
od znova a líp,

vyšlápnout si na horu Říp,
uvědomit si neuvědomělé,

štěstí je život,
země je dar,

láska je štěstí,
ostatní zmar...

Ještě mi zůstalo otázek pár,
beru to jako hodnotný dar,

slunce už pálí,
tam někde v dáli,

tak smějme se,
začíná den!
Autor padající do neznáma, 29.08.2008
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, okapovaroura, Psavec, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí