Vím

Vím

Anotace: Bylo to velký rozhodnutí .

Jak jednou řekl si sám :
„Je to velký boj,
mozek verzus srdce ,
je to velký boj ,
však já nevím komu mám držet palce „
a čekals jak se stím vyrovnám .

I já to zažívala ,
komu fandit nevěděla ,
já jen věděla ,že tě miluju ,
ale že s tebou být nemohu .

Až dnes mi to došlo ,
když srdce to vzdalo ,
když srdce řeklo ,
už nemám na to ,
nech už ho být a je to .

Vím žě udělala sem dobře ,
jen mě to děsně bolí ,
vím že je to dobře ,
jenže srdce se zlobí .

Vím žě budu chtít vzít to zpátky ,
ale zas byli by jen hádky ,
a v mým srdci další rány ,
proto o to že už neuvidím,
tě teď moc prosím .
Autor BlackGirl, 29.08.2008
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí