Zaslepená,ubrečená

Zaslepená,ubrečená

Anotace: básnička tak trochu z nouze , ale líbí se mi

Smutná byla , divně žila .
Vždy jen v děšti seděla ,
a na něj vzpomínala .
Pokaždý u toho brečela ,
a nikoho nevnímala .

Dlouho spolu byli ,
až pak se odloučili .
On od ní odešel ,
prý si jinou našel ,
a ona láskou zaslepaná ,
je ještě furt ubrečená

Miluje ho ještě teď ,
a chce ho zpátky a to hned !!
Autor BlackGirl, 29.08.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: BoOBee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí