Život

Život

Anotace: ...

Stojí šálek,
držím podšálek,
horká káva nad stolem
nehnutě stojí

Šálek se zatřese
káva se rozleje
prší..
Na stole louže je
stařec klepe se
šálek padá.
rozbil se...
Autor jerremi, 30.08.2008
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: huhu10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí