Hřbitovní tajemství

Hřbitovní tajemství

Anotace: ...

Po cestě dlážděné
Do výhně dní
Ubírají se kroky Tvé
Hledáš pochopení
Pro slzy prosebné
Když díváš se na osudy kamenné

Jméno krví vyryté
Do srdce bolest vhání
Milovala jsi ho
Dnes už není k mání
Svíce smutkem zapálená
Cestu za Tebou uzavírá

Dál kráčíš už jen sama
Autor SadLily, 30.08.2008
Přečteno 365x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, el viento, okapovaroura, Bíša, Myrja, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...smutné,ale ze života

30.08.2008 10:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí