Šém

Šém

Anotace: miluju muziku

až reflektory zhasnou
a všichni půjdou spát
já myšlenku mám jasnou
chci poklonu ti vzdát

až bude ticho tišší
než rosa v kapradí
pak nikdo neuslyší
co zpěv můj prozradí

že mám tajný přání
přijí potichu bez zaklepání
nemám pro vás žádná překvapení
nic nového
dnes bez lesku
jenom světlo denní

ať dlaně pálí od potlesku
prázdnou židli po vašem stesku
teď obsadí nekrásnější můza můz

ať v mořích očí perly září
posbíráme je ze všech tváří
ty ozdobí nejrásnější můzu můz

ať nikdy od nás neodchází
žár noci na ni mince hází
ty posvítí nejkrásnější můze můz

pak rychle dveře zavřu
a odejdu tmou dál
a přede všemi zapřu
že jsem byl s tebou sám
žes byla ke mně štědrá
a dala mi ten šém
jen věrným býváš věrná
přesto že patříš všem
Autor Elisha, 30.08.2008
Přečteno 266x
Tipy 12
Poslední tipující: Tanzania, okapovaroura, WAYWARD, Caracol, come-past, Myrja
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

opravdu parádička..........krásné dílko.ST

14.06.2009 20:10:00 | Tanzania

...parádička

30.08.2008 12:15:00 | WAYWARD

ST.... krásné, lehké verše... nevím co dodat, dochází mi slova, pže se mi to vážně vážně mooc líbilo

30.08.2008 11:08:00 | Caracol

Krásně melodické ;)

30.08.2008 10:47:00 | come-past

až bude ticho tišší
než rosa v kapradí ... nádhera, ST

30.08.2008 10:38:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí