RIC PIC

RIC PIC

Anotace: příběh jednoho barmana

jsem majitel baru RIC PIC
nejsem žádnej princ z Nemanic
denně rolety letí
já vymetu smetí
a jsem tu pro vás
nic víc

a dolíčky v koberci z roku ric pic
dělají podpatky jako by nic

příběhů znám tak na tisíc
a vššechno má svůj rub i líc
chodí sem první lásky
ti co zapíjí sázky
a pár omšelejch krasavic

a kolečka na stolku z roku ric pic
dělají skleničky jako by nic

stíny rozptýlí se do ulic
je ráno a pořád je hyc
a opona padá
končí maškaráda
smíchu sázek i krasavic

a stoličky u baru z roku ric pic
můžou si vydechnout jako by nic
Autor Elisha, 30.08.2008
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: Tanzania, BArBArKO, Lorraine, enigman, okapovaroura, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

nádhera...líbí se mi moc.ST

14.06.2009 20:04:00 | Tanzania

Početl jsem si.

30.08.2008 22:36:00 | Psavec

...za všechno jen ST

30.08.2008 12:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí