Každodenně

Každodenně

Anotace: ...

Každodenně vstává,
jenže marná sláva,
zas je hůř než včera.

Každodenně kouří,
oči slastně mhouří
nad svým ranním žvárem.

Každodenně kálí,
to je hodno chvály!
jak mu doktor řekl.

Kazdodenně snídá,
což je občas bída,
když má jenom kafe.

Každodenně v práci,
hypotéku splací,
jako mezek dře se.

Každodenně pivo,
cestou pochcat zdivo,
stejně jako život.

Každodenně padá
na bolavá záda
k nohám Morfeovi.

Každodenně vstává,
jenže marná sláva,
jednou nezvedne se.
Autor Fish, 30.08.2008
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: Lucije, Bíša, fialová, adida, okapovaroura, Franti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hehe. jojo. huhu. neumim psat konstruktivni komentare...

30.08.2008 18:12:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí