Vlaštovka hvězda

Vlaštovka hvězda

Anotace: Kdo stojí o nás, co žijí v jiné realitě....

Zběsile se schováváš,
snílku,
před tíživou realitou….
Hvězdu v dlani chováš,
jen chvilku
vínem politou…

Šeptáš jméno toho,
kdo ti sny daroval.
A nevnímáš….
Ani to, že jsi usínal,
až mne skoro dojímáš…

Kámen v kámen položen,
tak zněla tvá zpráva,
která si mě našla k večeru.
Vlaštovčin let ohrožen,
příliš hořká káva,
za tu důvěru…
Autor Okřídlená Lištička, 30.08.2008
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Bunniczech, Chancer, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..stojí o nás ti druzí, co žijí v jiné realitě s námi ;-)
Vítej na Literu!

30.08.2008 18:27:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí