Sonet pro Máju

Sonet pro Máju

Anotace: ...je prostě úžasná....

Chtělo se mi rýmy psát,
zase jen tak veršovat,
jenže kde jenom vzít inspiraci.

A tak vzala jsem za múzu svojí,
tu, co při mě vždycky stojí
a zády se neobrací.

Ač osud jí dal do vínku,
že nepozná maminku,
umí být i veselá.

Úsměvem vždy celá září,
je to někdo s milou tváří,
s milou tváří anděla!!=*
Autor Sana.sorrow, 30.08.2008
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Ještě dítě
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨....zaslouží si to stoprocetné =)

01.09.2008 11:02:00 | Sana.sorrow

Mája se teda má... ale ona si to určitě zaslouží.

31.08.2008 15:57:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí