Každý z nás . . . . .

Každý z nás . . . . .

Anotace: Musím to předělat, tak strpení.

Každý z nás své smutky má
Na srdci je nosívá
Pavučiny v hlavě tvoří
Bolest křísí, radost boří.

Před explozí svého nitra
Nezříš více toho jitra
Jak jen změnit světa řád
chaos, zmatek rozpoznat.

Bojovat a dál se hnát
Nebo dýchat, jen tak stát
Podat ruku, sobě, jim
Zahnat navždy tenhle splín.

Kdož tak smýšlíš vyraz znova
Tahleta část byla snová
Ať už sníš a nebo bdíš
Snad se jednou "probudíš".

Místo anotace: Tu ruku si opravdu podejte, nebo tomu
kdo ji potřebuje...
Autor ReLaXáToR, 30.08.2008
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, jedam, igniss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..bolest věčná není..ale uvnitř skrytá zůstává někdy napořád..však rána ještě svitnou,i když se to teď nezdá..

01.09.2008 07:20:00 | igniss

Oba komentáře drobet mimo pochopení díla mého, no nic ,mějte se fajn.

31.08.2008 20:18:00 | ReLaXáToR

...ruky podáním nic nezkazíš,ale nesmíš použít"džudo"

30.08.2008 23:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí