strach ...

strach ...

Již několik večerů svírá mně těžce,
můj srdeční tep klesl mi k pětce,
nenechá mě spát, ani vyhrávat,
nutí mě jen snít, bitvy prohrávat,
nezeptal se - zda chci hrát,
tak ať nechá už mě v klidu spát,
v nočních můrách v poklidu,
bez denního neklidu,
obalil mé srdce, zadusil mě pavučinou,
ať si sakra najde jinou!

- POZDĚ -
Autor padající do neznáma, 30.08.2008
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí