Poznání

Poznání

Anotace: ...

Vlas vzpomínek
se přetrhnul
obtáčím kolem prstu...
ve víru myšlenek
jsem v čase utonul
a ztratil k Tobě cestu
Bílá je mléčná dráha,
bílé jsou paže Tvoje
kam až má paměť sahá,
kde bloudí srdce moje...
Snad tam kdesi v dálkách mlhavých,
snad v obrysu šedých skal
zůstaly stopy nohou Tvých,
snad čas je nezavál...
Dívám se do očí hvězd
a nacházím odraz svých
kružnice bílých cest
v nichž ztrácí se dětský smích...
Vrcholky bílých skal
ztrácí se v oblacích
já žár i mráz rozpoznal,
a pocítil na bedrech svých...
Autor Akrij8, 30.08.2008
Přečteno 235x
Tipy 12
Poslední tipující: Ariella13, deuxEm, Bíša, Psavec, Simísek, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí