Krajíc života

Krajíc života

Anotace: :-)

Sbírka: Krajíc života

Ze života krájel
kus tmavého chleba
jakoby se snažil
vodu do žil vstřebat

NOže jsou ostré i tupé
na dřevo i žvanec
a přec jsou Ti dobré
když neseš prázdný ranec

Zkoseným tichem
linou se tóny
jak bratr s brachem
věšeli žluté lampiony

Byli tam spolu sami
ale ten chleba přeci jedli s vámi...
Autor Káňátko, 31.08.2008
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, Dacryon Beata, SZN, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré je to =)

01.09.2008 12:10:00 | Dacryon Beata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí