Čas si svojí cestou šel

Čas si svojí cestou šel

Anotace: Ze života ...

Čas si svojí cestou šel
Cestou veskrze tajemnou
Tak zvláštně klikatou,
Že nevěděl si co na tebe
Za kdejakým tím ohybem čeká,
Tak očekávání někdy zklamáním byla
Někdy zas naplněna až pohár přetékal

Snad podle míry skromnosti a pokory,
Které si do nich vložil …
Autor WWW, 23.08.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí