škola

škola

Anotace: ..jen tak něco pro školáky,rodiče a pančelky

Mámy a tátové,hola,hola,
už je tu září a s ním i škola.
Už pro mnohé končí doba her,
ted budou dělat věci na povel.
Však i nám přibydou ty staroati krásné,
zda naše dítko,ten úkol zvládne.

Až ráno budík nám zazvoní,
dítko se k nám nakloní.
A s očkama plnýma lásky,
tiše pohladí nám vlásky.

Pak povyskočí a vezme školní tašku,
dnes mamko nejdu sama,mám tu ještě brášku.

Ve škole usedá potom do první lavice,
však předtím přezuje si střevíce.
Ještě pak na pozdrav nám zamává,
však maličký strach najevo nám nedává.

Tak školákům právě to začíná,
za chvíli bude tu svačina.
Až zazvoní a děti vyběhnou ven,
budou mít za sebou tento školní den.

Protože i já,budu mít letos v první
třídě dcerku,přeju všem dětem,
moc hodnou paní učitelku.
At baví je tohle učení,
at snahu každý ocení.

Tak milé dětičky,do školy rychle pospíchejte,)
pak zážitky doma povídejte,a i když vám škola nepůjde,tak jak čekáte,
tak věřte tomu,že i tam svým rodičům radost děláte.
Autor sondulacek, 31.08.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: jita.1965, KLARISA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí