O sobě

O sobě

Anotace: ...prostě tak trochu úvodem

Na těchto stránkách už jsem párkrát byla,
ted sluší se,abych se trošku představila.
Jsem obyčejný človíček,
baví mě skládání básniček.

Někdy jsem smutná,
jindy zas mizernou náladu mám,
prostě z obou stran život si užívám.

V životě to takhle chodí stále,
jednou máš na vrch,
jednou vypustíš duši málem.

At už sluníčko nademnou bdí,
nebo smutek mě duši zatemní,
mě baví,ze života se radovat,
tak zkouším si trošku veršovat.

Život je jako pohádka,
kde hraje královna a král,
jednou máš na ružích ustláno,
a jednou nevíš,co dál.

Děkuji všem,co moje verše si čtou,
a tak,pokud se vám líbí,
brzy nashledanou.
Autor sondulacek, 31.08.2008
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: Castiza, jita.1965, KLARISA, Marco, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je hezounká a potěší. :-)

05.09.2008 11:10:00 | Castiza

Nech rozjet svou fantazii na plný pecky, jsme na ni zvědaví tu všecky (všichni, všechny, většina), kurňa, ta čeština ! :-)

01.09.2008 20:38:00 | jita.1965

...zní hravě :-)

31.08.2008 17:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí