Pohádka

Pohádka

Doufající ve šťastné konce pohádek,
věční snílci naráží,
a v duši na klíček,
přibývá závaží
Tak se postaví další
do fronty na štěstí,
aby tam chvíli postál
a pak zbaven všech snů a nadějí,
ocitne se sám ve světě
utopeném v iluzích.
S vědomím,
že pohádky
se v životě nedějí…
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: Angee, fuu, Bíša, Květka Š., chicacheca, teranosaur, Holis, laura3, Lorraine, Myrja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc povedená...

31.08.2008 21:38:00 | laura3

výstižné...pohádkami končí dětství...pak už jsou to jen sny...

31.08.2008 21:33:00 | Lorraine

moc hezká

31.08.2008 21:20:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí