Ošklivé káčátko

Ošklivé káčátko

Anotace: ani vám nevím, jak mě to napadlo... jen tak, na kraji noci... adresát se jistě pozná.

Matka mě zrodila v zšeřelé místnosti
Vyzáblé káčátko mi nabídlo klín
Já zabořil jsem jemu hlavu do kostí
A nechal se hýčkat, v dech změnil se stín

Temnota schovala se pod závoj
A mě skrylo káčátko v svých dlaních
Ať útočí vlci, ať útočí zlých žen roj
Já schovaný do očí, mě záleží na nich

Před světem, neláskou skrylo mě v obětí
Ošklivé káčátko, maminky dítě
Krvaví střelci ať minou ho, odletí
Ať nenajdou káčátko v maličkém bytě

Ať nechají káčátko hladit mé vlasy
Já vezmu ho do dlaní, až přijde čas
Hleď, malé káčátko - hleď, tolik krásy
V tom krvavém zlosvětě okolo nás!
Autor Bůchví..., 31.08.2008
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: genca, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Modrý Anděl, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Optimistická...body za " já schovaný do očí"

31.08.2008 22:24:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí