Posel...

Posel...

Anotace: trochu zvláštní poslíček, pravda... však nikoho jiného teď u sebe nemám...

Trochu to drncá na mokrém dláždění
S pištěním v uších jdem každý sám spát
Vrzavým kočárem, kdo z nás však ocení
Trochu té muziky co dali nám hrát?

Je těžká a tíživá, do uší tlačí
Jak polštáře z vaty, v nichž uléhám sám
Chce se mi zakřičet co dech by mi stačil
Však šeptem jen posílám svůj přízrak k vám

Ať koukne ti do srdce, najde co cítíš
A přinese nazpátek, pak může dál žít
Jinak se do hlubin mysli mé zřítí
Když nezjistí, jestli dál se mnou chceš být!
Autor Bůchví..., 31.08.2008
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: sýc, malá čarodejnice wiggová netopýrková, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi na tom lépe, to já ve spaní křičím/ zbytečně/ a pak se probudím slabá, jak moucha.

31.08.2008 22:35:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí