Pravdivá propaganda

Pravdivá propaganda

Anotace: A předtím šlo a dva normální sousedy...

Ještě je čas,
ještě to nevypuklo,
ještě nám lžou
že za dveřmi je peklo.

Už jistě sbírá síly
a staví vojska v šiku
sotva se ohlédneme,
budou tu v okamžiku.

Spálí vše, domy, města,
nic po nich nezbyde tu
jen dým a saze černé,
volavky pro vendetu.

Ten hlas mi straší v hlavě,
v pozadí bubnů rytmus,
než špína na vahadle
oznámí další cyklus,

pak navzájem směníme
své role s hrdlořezy,
teď budem my ti špatní
a pobijem je brzy.

Jsi přítel nebo zrádce?
Vždyť na tom nesejde mi,
tebe já neposlouchám,
chci dobýt zpět svou zemi.

Roky jste podváděli,
nectili chlebodárce
dnes popravíme ženy.
Děti až v příští várce.

A čas tak rychle běží,
snad brzy zvítězíme.
Nezoufej, příjde zítřek.
Zas si to prohodíme.
Autor Vincenc Gade, 01.09.2008
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Skywalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi,príma textík.Úplně to slyšim:) -S-

01.09.2008 11:22:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí