Tohle ráno

Tohle ráno

Anotace: Každé ráno to je nějak takhle

Je ráno.Ráno a já do něj házím svou rozespalou mysl
A pokouším se vstát.
Tělo mám ztuhlý jak had na noční poušti a z vyhřátý postele
Nechce se mi vstát.

Ještě malou chviličku smět jen tak ležet,
Ale to nejde když mi v hlavě pulzuje pravidejnej tón.
Ještě malou chviličku a pak se zakousnout do
ranního světla,ale ten zkurvenej budík řve cosi
o ranních ptácích a pravidelnej tón.

Tak se protáhnu jako kočka a všechno ve mně se zlomí
Dokonce i chuť ještě chvíli spát.
Uvítám ráno pečlivě vybranou sprostou nadávkou
-je čas musim už vstát.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 23.08.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí