Podvodem podvedená

Podvodem podvedená

Anotace: ...věnováno...

…Věčný boj se stínem co v tváři se zrcadlí
obchodník nabídne olej a klam
oči, sluch ošálí, cítí se nepoznán
jiskry však za víčky povadli.

…hvězdy nad hlavou zahlédne
a v zádech zamrazí,…chlad!
zavraždí spánek, únavou padá
vidí slunce umírat a zase vstát

…pro ty rána, pro tu lehkost
žádost, v očích jas
pro tu bolest, sladký smutek
probouzí se a usíná zas.

Jednou je vítězem, jednou se vzdá
Svůj stín nechytí, kde konce je?
Sen, zdá se, přiznání pravdivé
však!..jednou se raduje, jednou užírá.
Autor Reason, 01.09.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí