Ráno v Paříži

Ráno v Paříži

Anotace: Kouzelně město na dlani, nádherné noci, svítání..

Tak dneska snídám v Paříži,
plži, mlži a lanýži,
se líně válí na talířích
a obsluha jen vtipem hýří.

Černou kávu si s mlékem dávám,
dobrému ránu pozdrav mávám,
bříško si plním do sytosti
a kradu klíček od radosti.

Slunce vychází nad Paříží,
jen mráček sem tam nebe kříží
a krásný den je na spadnutí,
kafe si sladím podle chuti.

Nový den nám už začíná,
něco hezkého počíná
a možná, že i skončí cosi,
za oknem tiše pějí kosi.

Dávám si kousek salámu
a vnímám vůni šafránu.
Slunce se vznáší nad obzorem,
zážitkům novým jdu vstříc honem.
Autor grázlík, 01.09.2008
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paříž...taky jsem tam byla...vím, že všem se strašně líbí...ale...mě nějak- nenadchla.../to spíš Londýn se mi líbil víc...a nikdo to nechápe:-)/

01.09.2008 10:23:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí