Perlička z naší noci

Perlička z naší noci

Anotace: Háděti...

Za slzu krvavou,
pro tu rudou krůpějku,
volíš cestu zbořenou,
odbočuješ na přípojku.

Halíš se do šatu ze stínu,
pro potěšení z bolesti,
ztěžklá látka z karmínu
nezastane náplasti.

Operní skřípot nože,
zanícená rána už tak nebolí.
V hrudi otrávené brože,
srdce se na prach rozdrolí.

Tak kdo tě probudí,
ty moje neštěstí?
Kdo tě pohladí,
svou vlastní neřestí?

Já?
Ne… jenom ty!
Autor Okřídlená Lištička, 01.09.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rytmus i rymy ti veskrze sedí,ale presto me to nezaujalo, asi zpracovanim, mozna formou, nejsem si jista

01.09.2008 14:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí