Jako bych se díval do roztříštěného zrcadla

Jako bych se díval do roztříštěného zrcadla

Anotace: ...

Na zemi
leží střepy zrcadla
s detaily toho co jsem já
a mají daleko
k celkovému odrazu.
V příliš zjevných podrobnostech
odtržených od celku
vytváří se představy
v myšlenkách
do iluze
do zkreslené reality...
A tak jenom hádám
ze střepů zrcadla
jaká je podoba
celkového odrazu
jako bych se nacházel
před Falešným zrcadlem
od René Margrittea
a snažil se rozluštit sebe.
Přitom se mi zdá
že to jenom já
vidím se v částech.
Autor frangir, 01.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohuzel jsem nic interesantniho nenasla...

02.09.2008 07:58:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí