Plus minus...

Plus minus...

Anotace: Počítavá

Chtěla bych potichu si zase broukat,
bez falše svého života bdění.
Tak možná zítra,nebo další následující den,
který nepujde popořádku.
Tak proč drkotají zuby,
zmrzlo jich 6 plus mínus nula
a já nebyla sedmá
/snad nikdy nebudu/
S omrzlou rukou a
očima co nejdou otevřít.
Tak třeba tě najdu.
/vím že chci/
nebo vezmu jednoho,třeba osmýho,
trpaslíka.
A bude tě hledat..víš dokud nezmrznu..
Autor Falandra, 01.09.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co více?někdo počítá do sta a pořád by chtěl víc,někomu stačí do deseti...

03.09.2008 20:01:00 | Falandra

no , cekala jsem neco vice, tak bych to asi nazvala

02.09.2008 07:57:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí