z kasáren

z kasáren

Anotace: z bojiště

Vítr si pohrává s korunami stromů
a já ne ně v okopu hledím z dálky.
Tak moc už bych si přál jít domů.
Škoda,že dostal jsem se do války.

Takových nás tu jsou stovky ba i tisíce
každý znás chce jít domů tam kam patří
jenže zde strašně pomalu utíkají měsíce
a mi tu budem ještě rok možná dva či tři.

K bohu se tu modlíme každý den,
ať se všichni vrátíme k rodině,
ať už s týhle války jdeme ven.
Vždyť zde umíráme úplně nevině.
Autor Barci, 01.09.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., saddova, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Válka = ZLO! kéž by jich nikdá nebylo.

26.09.2008 21:42:00 | NikitaNikaT.

zaslouzis si tipas

02.09.2008 07:52:00 | saddova

Smutně pravdivé

01.09.2008 20:56:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí