Země lidí

Země lidí

Anotace: ..našla jsem ji v knížce,tak jsem ji pojmenovala podle ní..

ulepená nejistotou
blížím se k tvému pohledu
vždyť každý má strach
z budoucnosti
z nových nádechů a
nových starých přátel

ulepená nejistotou
skrývám se ve tvém objetí
připadám si jako vrah
bezstarostnosti
svých slaných snů a
nebývale milých rodičů

ulepená nejistotou
hledám se ve tvém stínu
už to končí, víš
co se chystá (?)
Autor o ...(borůvka), 02.09.2008
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, HarryHH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.

utopeni v nejistotách
lapáme po dechu
a pomocnou ruku
rozum nepodá ...

*

07.01.2009 14:37:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí