Záhady..

Záhady..

Anotace: .. záhady

Točny jsou dobyty, no a co dál?
Everest, Měsíc, pak post Suprstar..
Nenalezen zůstal prý svatý grál
Šangri-La, Golem, či nebeský bar

stezka zpět do ráje, Excalibur
rozbuška Big Bangu, prst, co svět hnul
Popelčin střevíc a stín nočních můr
pod vlastním domem vrt, neb zlatý důl

král Artuš zná flek, kde Kamelot stál
Alis z Wonderlandu králičí skrýš
jen baron Prášil ví, kam kouli dal
a Ty, proč zrovna teď v tváři se rdíš

kdybych to věděl já, kdybych byl ´nej´
našel bych řešení, vem na to jed
rozluštím jednu z nich, pusu mi dej
- taky se rdím (grál a spol. nechám bejt)
Autor Petbab, 02.09.2008
Přečteno 379x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Simísek, okapovaroura, Art Brasi, stmivani.na.lepsi.casy, Caracol, enigman, LucQa, Iva Borecká, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výjimečná věc na literu

04.09.2008 18:30:00 | Art Brasi

krásně tajemné...

03.09.2008 14:37:00 | Caracol

Dávám ST! velmi působivé a hezké dílko, myšlenkové.

02.09.2008 19:43:00 | NikitaNikaT.

Jo, někdy je to věda
když se líbat nedá.
Jdeš-li na to vědecky
můžeš líbat navždycky.

02.09.2008 17:09:00 | Marfuša

Je to zajímavý... ale na mne dost složitý (momentálně). Ještě se k tomu musím vrátit, neb (momentálně) procházím mentální krizí.

02.09.2008 13:52:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí