Ztracené naděje

Ztracené naděje

Anotace: Bez motivace, před novým začátkem..

Zmatek ve mně
chaos navenek.
Co chci nevím,
ztratil se mi korálek.

Korálek jež určoval
jakou cestou pujdu
Co ted když ho nemám?
Co já teďka budu?

Zmatek ve mně
chaos navenek
Pláč uvnitř
ztratil se mi prstýnek

Prstýnek jež dodával mi
nějakou tu odvahu
Jak teď mám jít mezi lid?
Nervozně cítím se v pádu.

A tak jenom myslim a myslim..
kam cesta zavede mě za dálku?
Asi se vrátím k dětským jeslím
co já tady bez prstýnku a korálku?
Autor Thesssinka, 02.09.2008
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Simísek, Petbab, Marfuša, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli nelžeš věkem, jsi na dobré cestě k poezii=)

15.09.2008 20:05:00 | Simísek

Zapomeň na korálek a prstýnek...dej srdci šanci...ukáže ti směr... :o)

02.09.2008 14:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí