Němé věty

Němé věty

Anotace: Někdy mi připadá, že si pamatuji i to co jsem nikdy nezažil a nezaslechl...

Mé myšlenky jsou vždy temné.
Když někdo vypráví mi něco, nebo nedej bože řekne.
Mě honí se to hnedle hlavou a vše důležité jde rázem stranou.
Kéž byl bych jednou k prázdným slovům hluchý.
A já neusínal s duší plnou vět němých.
To by však nebylo co psát a papír by byl bílý.
I tyto věty by tu nestály a vy by jste se mi nesmáli…
Autor WillyT, 02.09.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesměju se, nejen proto, že jsem se v tom dokonale našla. Až to člověka někdy vyčerpává, ale bez toho by to bylo smutné, pro mě... Nevím, jak bych to zhodnotila jako báseň. Ale jako myšlenka a vyjádření... Hezké.:)

02.09.2008 19:02:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí