probuzen být ze tmy

probuzen být ze tmy

Anotace: když

když si mě probudil , jak bych mohla nazvat
pocit slovem ? miluji ?dekuji?
umírala jsem a nyní žiji.
Když , když si mě probudil .

nevidmo dýmů plamenů
z okamžiků sblížení ,
nebojím se , uchopils mě

když si mě probudil , tak jsem tě nenáviděla
tolikrát , kolikrát jsem tě milovala ? jak bych mohla ?
ano ? děkuji ?
když , když si mě probudil .

podmanivá vůně ve vzpomínce
z okamžiků sblížení ,
topila se , vzchopila se

když si mě probudil , podal si mi ruku
a já dala tu svou , nezlobím se ? miluji se ?
s tebou- nikdy a věčně ?
když , když si mě probodl , jak bych mohla pocit
pojmenovat slovem ? láskou ?
miluji a děkuji tobě .
Autor DAFU, 02.09.2008
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Veselý Drak, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí