Podivné okolnosti?

Podivné okolnosti?

Anotace: o snení a o tom, že sme slobodní

Našla som nový svet
v prachu reality
svetadiel stvorený z farebných otiskov duše
svetadiel stvorený snením aj nehou
Našla som nové bytosti
v prachu bytia
Všetko sa vo mne zmenilo
už nebudem rovnaká
Už nebudem veriť v podivné okolnosti
už nebudem veriť, že sme otrokmi sveta
Sme slobodní
tvoríme svoje životy snením
Snívame svoj osud
svoju cestu
slepé uličky aj prerieknutia
Existuje jediný zákon
zákon voľby
Autor Snake woman, 23.08.2005
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí