V objatí hviezd

V objatí hviezd

Anotace: ...

Mŕtvy motýľ hľadí z posledného okna sveta
jeho krídla vybledli
jeho duša zostala uveznená v tichu
Je to zvláštny pohľad
mŕtvy motýľ a burácajúci svet
Chcela som ho pohladiť
utíšiť to zvláštne chvenie
vo vlastnej duši
Chcela som ho pohladiť
a otvoriť okno
aby jeho duša našla pokoj
Položila som si hlavu vedľa neho
pozerala som sa dolu na svet
a chcelo sa mi plakať
pre toľkú bolesť
pre toľko utrpenia
ktoré som zazrela tam dolu
Počkala som kým zhasnú prúdy farebných svetiel
Na oblohe sa trblietali hviezdy
otvorila som okno
a vzlietli sme spolu
Hviezdy objali naše oči
a tajomná noc zahalila naše duše snením
Prestala som sa báť
viem, že sa možem vrátiť domov...k hviezdam
Autor Snake woman, 23.08.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí