Konec svobody

Konec svobody

Anotace: nic víc než pocit můj...

Vítr čechrá pírka mé
letím rovnou do nebe
pírka modří zbarvená
jsou mi solí, jsou mi vším.

Volnost, kterou cítím jen
vždy to byl můj sen
sen o svobodě, lásce a tak
to nechce ptáček promrhat.

Ale náhle,
BUM a BÁC
zbořil se svět
svoboda a volnost je ta tam!

Jenže proč
co se stalo?
křídla má kdosi svázat chtěl
láska, po které toužíme, zbavila mě světa krás
smysl života mého SVOBODNÉHO!!!
Autor zvířátkoo, 02.09.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí