Měsíček pohasl

Měsíček pohasl

Anotace: tklivlá, mrazivá píseň mého ledového já

Měsíček pohasl
je tma!
absolutní tma!
dočista tma!
tajemná tma!
kdy vylézají ze svých děr skřítci
a víly tančí bosy po heboučké trávě
vlkodlaci vyjí na měsíc
stromy ožívají a flirtují s vílami
je tma!
dočista tma!
co dělám já?!
maluji poslední kapkou krve svůj obličej
vstávám z mého chrámu
na oblohu koukám
žádné hvězdy!
měsíční paprsky průsvítají skrz černá mračna
život začíná!!!
všechno ožívá!!!!!!
ti nenormální spí
spí a unikají před opravdovým světem
před sebou samým
.....
čáry máry
abrakadabra
ctrl
hahahahahaha
zazněl smích
hurónský smích
můj smích!!!!!
můj krásný ironický, výsměšný, škodolibý smích
nebudeme si lhát, ne! NE!
je noc
ožívá strach ve snech smrtelníků
ožívají jejich noční můry
ožívají jejich stíny
jejich vlastní stinné JÁ
které schovávají, potlačují, avšak ono vyplave na povrch
hahahahaha
zazněl opět můj smích
já se směji z plna hrdla
VYSMÍVÁM SE!!!!!
chcípni ty pokrytče!!!!!!!!!!
nevíš nic!
všechno ožívá
všecičko
i mrtvé, které se prý nenavrátí již
(hahahahahahaha)
a ještě jednou hahahahahaha
tohle všechno se děje
když...
měsíček pohasl...
Autor zvířátkoo, 02.09.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí