Vyhaslé oči

Vyhaslé oči

Anotace: ...

Vyhasly oči ještě živých lidí,
dříve, než se stali mrtvolami.
Nad jejich životy krkavci hnízdí
a jejich srdce stávají se krami.

Vyhasly oči nevinných novorozeňat,
tak málo vědí a tolik vypovídají.
Kdo stvořil je, stal se jejich kat...
a nářek rozléhá se v kraji.

Z vyhaslých očí nevidí pravost,
nevidí a snad ani vidět nechtějí.
Dívají se jimi a nevidí... Zlost -
snad jen tu... a alternativy její.
Autor Žiťa, 02.09.2008
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela negativní...s ponurou atmosférou...

04.09.2008 17:04:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí