,,U Doskočilů"

,,U Doskočilů"

Anotace: ...

V Jindřichově Hradci
prima cukrárnu mají.
Davy lidu mlsavého
zde vždy rádi uvítají.

,,U Doskočilů“ se jí říká
posezení nabízí všem.
Z procházky nebo nákupu
zajděte si občas sem.

Po place paní Lenka krouží
ba někdy přímo lítá.
Za pohárky chuťové
zručně každého chytá.

S úsměvem na tváři
na kolemjdoucí mává.
Abyste co mlsat měli
však stále pozor dává.

Větrník nebo rakvička
kokosem sypaná koule.
Všechno zbaštíte s chutí
za ušima hned máte boule.

Kávu či jen z bylinek čaj
každému uvaří tam.
Některé pít prvně budete
však určitě zachutnají vám.

Lenka žertík k dobru přidá
pak i morous se směje.
Nudu z krámku vymetá
pořád se tu něco děje…
Autor Modrý Adept, 02.09.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda.. doufám že vám za takovou super reklamu aspoň platí :-)

06.09.2008 23:59:00 | Maro Deives

Pěkné, usmívám se a to jsem tam nebyla, do smíchu mi mocka není, ale tohle potěšilo, je to milé a hned mám také na něco chuť :o)

03.09.2008 06:00:00 | NikitaNikaT.

tak - a včil mě před spaním honí mlsná... ti dík teda :o)

02.09.2008 23:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí