Královna bludů

Královna bludů

Anotace: Vsechno je jinak, než je tady...Je málo platná realita...Ale v povaze lidské je si protiřečit... Moje Nej pohádka. Lewis Caroll věděl o čem psal.

V zrcadle zmizel obraz plachý
(Nehraj si s jedem holčičko!)
Do srsti kočky zaryt prsty
Zasnít si při tom maličko.
V imaginarnim představeni
Chce najednou královnou být.
Bez absurdity - nudné bdění
Je přec mnohém krasneji snít.
Tonoucí v pravidlech a tabu...
Tam přez zrcadlo to nechápou.
Ale zas maji pochopeni,
Pro to, co v realitě není.
Pravidly zužovaná holka
Už tolik toho jedu spolkla
Ze mrštně projde šachovnici.
Královna pry nemá být bdící...
Autor Alisa 16, 03.09.2008
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: Cryoman, brooklyn, danaska, Petbab, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký večír přeju *

29.09.2008 22:58:00 | brooklyn

Zvláštní básnička, ale moc se mi líbí.

03.09.2008 14:53:00 | danaska

bez absurdity nudné bdění..
kde nic tu nic
žádné dění
kde chybí líc
rub je, i není

03.09.2008 13:31:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí