Óda na …ní

Óda na …ní

Anotace: Skrátka óda na ..ní:o)

Za svitu luny se kolikrát i život mění,
Čekáním na tu, která jednou to změní,
Dlouhé jest jako život, co snadný není,
Když znáš bez moc, jak Ďábel to umí,
Proto je těžké jeho slova číst, když tu není,
Snad radši zůstaň sama, zůstaň sám,
A neber si život, dokud jsem tu já!
Autor WillyT, 03.09.2008
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: Alex Foster
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jenže... co když neví o tom, že tam jsi?

05.09.2008 12:37:00 | Alex Foster

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí