Nenávidím tě!

Nenávidím tě!

Anotace: ..dobře, možná tu jsou i velice nadějnější a šťastnější dílka.. mám toho plný zuby..

Řekni mi,
co dělám špatně?
Srdce mé bolí splíny
a září už jen matně.
Nenávidím,
znám tohle jediné slůvko,
nenávidím,
tebe, „táto“!
Další lahváče
a pitomej smích,
srdce mi křičí a pláče,
nenávidět prý je hřích.
Teď sedíš tam,
zase namol,
vypadni pryč
a nikdy se nevracej.
Hlas zmoženej alkoholem
a litry piva,
vypadni, dělej, honem!
Pohřbíváš mě zaživa.
-A je ti to fuk. My všichni.-
Jen se nedělej,
my to víme,
seš zkaženej,
my tě nenávidíme.
Podívej se co děláš,
máma je daleko,
ty chlastáš
a já chci něco víc!
Slova do duše vrytá,
jen tato dvě
a můj hněv vzrůstá,
nenávidím tě!
Nejsi můj otec...
Dávno už ne...
Nejsi nic!
Autor Adie.80, 03.09.2008
Přečteno 478x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Sana.sorrow, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cítím z básně nenávist, je dobré - to si opravdu myslím, říct a nedusit to v sobě. Budu si přát, aby Tvůj otec přestal pít. Odteď si to budu ze všech sil přát a nepolevím, dokud

03.09.2008 18:12:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí