Odsouzený

Odsouzený

Anotace: Obvinění lžou, vyřkněte můj rozsudek, neukážu žádnou pokoru, budu trpět s pýchou.

Odsouzený
vyslýchaný na stupni obžalovaných
s knihou v mé ruce
a pravdou na mé straně

Obvinění lžou
vyřkněte můj rozsudek
neukážu žádnou pokoru
budu trpět s pýchou

Jestli za čestnost chcete omluvy
tak to se mi nelíbí
jestli dobrotu měníte za slepotu
pak prosím otevřete konečně oči

Odsouzení - proč ?
protože jsem vždy kráse sloužil
a to byl můj zločin

Jen v povznesené náladě
mohu mít důvěru
k tomuto nespravedlivému podvodu
který se opakuje znovu a znovu

Jestli čistotu jako dětinskost vidíte
pak pro mě není překvapením
když dobrotu za slepotu měníte
tak otevřete konečně oči prosím
Autor Quoman, 03.09.2008
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy lidi nechtěj vidět, zavíraj oči... stejně je nakonec budou muset otevřít a cim dýl to bude trvat, tím to je horší

03.09.2008 18:04:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí