Nešťastné pokusy jedné optimistky

Nešťastné pokusy jedné optimistky

Anotace: :-)

S trochou radosti tvořím,
bolavé starosti - hořím.

Pokus jeden, pokus poslední,
omyl další v době polední.

Sirky, oheň - marné řešení,
peníze mizí - žádné šetření.

Hoří mi boty, hoří mi bunda,
řekněte, kdo mi to sundá?

Hoří ta vášeň, hoří vzdech,
chlapec se otočí,vždyť má pech.

Poslední den, poslední vteřina,
po poledni tato hra začíná.

Konečně konečná, vystupme tam
a dejme šanci dalším nešťastným hrám.
Autor come-past, 03.09.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., igniss, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..zajímavé..:-))

04.09.2008 15:48:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí