Mezi zdmi

Mezi zdmi

Anotace: V katakombách se dějí podivné věci...

je teplo
řeklo dítě které sleplo
Když rozžhavěné železo mu přiblížili k tváři

jsi teplá?
řekla dívka, která slepla
když vášnivými polibky jí zasypala paži

je teplý
řekl kněz když svíčky tekly
o vosku, jenž dopadal na holá ňadra žen

jsou teplé
řekl očím dívky leklé
ten , jenž při svých choutkách zatím nebyl přistižen
Autor Krikloun, 04.09.2008
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Okřídlená Lištička, Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoho by z toho polilo horko... podmanivá báseň.

04.07.2009 19:04:00 | ziriant

Velmi zvláštní... nevidím tu myšlenku...

05.09.2008 11:24:00 | Okřídlená Lištička

docela síla ..myšlenka se vzala kde???

04.09.2008 13:22:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí