Snilo se mi..

Snilo se mi..

Anotace: .. že

Snilo se mi, že jsem obr - mlok
před zrcadlem ráno jal mě šok
samá skvrna jsem v stájlu děsným
tohle nespolknu, hned tak nesním

řekněte mi, co je vám k smíchu?
já vzbudil se v leže na břichu
otevřel oči, jsou dvě, oukej
z postele honem mazat koukej

kdepak z postele, z louže, z listí
co se to děje, hochu zjisti
máš černou kůži, čtyři nožky
pár žlutých skvrn, na hřbetě proužky

jsem živý příklad transmutace
když budu chtít zpět, stačí krátce
na pět minut se zasnít málo
polibkem vzbuď mě.. (nekřič haló!)
Autor Petbab, 04.09.2008
Přečteno 396x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, saroko, LucQa, Iva Borecká, stmivani.na.lepsi.casy, Holis, Pišák, WhiteSkull, igniss, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I v kůži mločí
se tvé kouzlo zračí.
Pobavila a moc líbila :-))

06.09.2008 11:29:00 | JaniHani

Pobavila, díky:-)

04.09.2008 18:23:00 | Pišák

Tan konec mne dostal ... Pěkné.

04.09.2008 15:54:00 | NikitaNikaT.

Tak o tom by se mi nesnilo..:-)

04.09.2008 15:09:00 | Veru

:o))

04.09.2008 15:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí